Fotografia mea
Nume:
Locația: Oberhausen, NRW, Germany

Viata de zi cu zi a unei mame e plina de descoperiri: in fiecare zi se redescopera pe sine, pe copii si lumea din jurul ei.

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Mama trebuie sa se duca la serviciu puiule!

Femeia moderna le face pe toate: are un job, are copii, citeste carti de parentig, nutritie (si bineinteles ii ramane timp si pentru alte genuri de literatura), face sport, are viata sociala iar copiii sunt fericiti crescand intr-o armonie de poveste. Serios????
Inseamna ca eu nu sunt deloc moderna pentru ca... mie nu-mi ies toate astea. Si mi se intampla destul de des sa-mi doresc sa pot juca rolul clasic de femeie casnica. In seara asta mi s-a intamplat de exemplu. Ma pregateam sa ma duc la serviciu (tura de noapte). Iar Lucia e bolnava: o viroza respiratorie cu febra, frisoane, dureri de cap... asa ca in timp ce ma pregateam sa ies din casa mi s-a agatat de picior plangand "mama, te rog nu pleca, ramai cu mine!" Offff! Ce-as mai fi urlat! Ce m-as fi asezat langa ea si n-as mai fi plecat... Dar, in loc de toate astea am luat-o in brate, am dus-o in pat explicandu-i inca o data ca nici eu nu am ce sa ii fac mai mult sa se simta bine dacat ii poate face tata, ca o sa adoarma in curand si cat ai clipi noaptea o sa treaca si mama o sa vina acasa. Copilul a inteles. Mititica de ea e asa de intelegatoare... Dar eu am plecat la servici cu sufletul gri si greu, invidiindu-le pe mamicile casnice care pot sa-si tina copilul bolnav in brate oricand, nu doar in zilele cand au liber.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire